Centrum Duurzaam Winterswijk

Inwoners en ondernemers met vragen over duurzaamheid zijn van harte welkom in het Centrum Duurzaam Winterswijk in het oude raadhuis.

Het Centrum Duurzaam Winterswijk is een kenniscentrum en inspiratiecentrum op het gebied van duurzaamheid en tevens het energieloket van de gemeente Winterswijk. Via de thema’s energietransitie, klimaatadaptatie, biodiversiteit, kringlopen en cultuurhistorie wordt duurzaamheid op een laagdrempelige manier zichtbaar, tastbaar en beleefbaar gemaakt.

Centrum Duurzaam Winterswijk in het raadhuis

Inwoners kunnen bijvoorbeeld in het Centrum Duurzaam Winterswijk terecht voor informatie over energie besparen, het opwekken van duurzame energie en de mogelijkheden voor leningen en subsidies hiervoor. Ook informatie over lokale acties en initiatieven op het gebied van duurzaamheid is in het Centrum Duurzaam Winterswijk te vinden.

Centrum Duurzaam Winterswijk in het raadhuis

Bij de invulling van het Centrum Duurzaam Winterswijk wordt nadrukkelijk gezocht naar samenwerking met inwoners, ondernemers en andere (bij voorkeur lokale) stakeholders. Heb je een idee hiervoor? Neem dan contact op!


We helpen je in het Centrum Duurzaam Winterswijk graag met:

- Informatie over leningen & subsidies (en hulp bij het aanvragen).
- Hulp bij het vinden van bedrijven en vergelijken van offertes.
- Diverse mogelijkheden tegen een hoge energierekening!
- Ondersteuning voor ondernemers, verenigingen en organisaties via Zon Op Bedrijfsdak.
- Al je overige vragen over energie besparen en duurzaamheid!

 

Ben je ondernemer en heb je hulp nodig bij vragen over energie besparen, circulair en energieneutraal ondernemen? Neem dan contact op met het Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek (DOA) Voorgaande link openen in nieuw tabblad.

Cookie-instellingen